INSTORE MATERIALEN

Kvk – inschrijvers handleiding

Nieuwe inschrijvers KvK vanuit Yellowfin verzamelen.

Wij ontvangen de bestanden van de KvK tussen de 20e en 25e van elke maand*, deze worden door ons direct in Yellowfin gezet. Op elke 10e van de maand geven wij aan Hokra door welke nieuwe inschrijvers namens jou een BOUWR pakket mogen ontvangen. Je hebt dus zo’n tien werkdagen de tijd om de inschrijvers te beoordelen en ons jouw lijst te mailen, graag naar marketing@veris.nl (onder vermelding van BOUWR mailing). Download hier de handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt weergegeven. De adressen ten behoeve van de Bouwcenterfolder kun je op de bekende wijze toevoegen aan je bestand.

Heb je nog vragen, dan helpen wij je graag verder:

Inlogcode voor Yellowfin
Bart Poelert (bartpoelert@veris.nl)

Uitleg over Yellowfin
Ilse van de Mast (ilsevandemast@veris.nl)
Serge de Boer (sergedeboer@veris.nl)

Uitleg over KvK-campagne
Monique Bos (moniquebos@veris.nl)

Uitleg over bestanden folder
Monique Bos (moniquebos@veris.nl)

Monique Bos

Monique Bos

Marketingmedewerker at Veris Bouwmaterialengroep
Monique Bos

Labels:,