INSTORE MATERIALEN
  • Home
  • Blog
  • Wijziging: daar is hij weer…de GRATIS rookworst! Dit jaar al in november…

Wijziging: daar is hij weer…de GRATIS rookworst! Dit jaar al in november…

WIJZIGING – Folder 10 wordt de folder met de succesvolle WORSTENACTIE.

We hebben ervoor gekozen om de worstenactie in november te doen omdat we in december een ander lekker opwarmertje hebben. Hierover later meer!

Bij afhalen een GRATIS rookworst! Wij hebben weer gekozen voor de Gouden Banier rookworst. Een exclusief merk van de Sligro, deze rookworst is qua smaak en uitstraling heel goed te vergelijken met een A-merk rookworst. 
Daarbij komt dat deze rookworst aanzienlijk goedkoper is. De vestigingen ontvangen aan het begin van de actieperiode eenzelfde hoeveelheid Gouden Banier Magnetron rookworsten (1 doos à 20 stuks van € 8,44 excl. btw) en hoeveelheid zakjes saus (1 doos à 200 stuks van € 19,26 excl. btw) als vorig jaar. 
Wanneer u extra Gouden Banier Magnetron rookworsten en/of Calvé-saus wilt bestellen, dan kunt u dat uiterlijk 23 september doorgeven aan Monique Bos van de afdeling marketing, e-mailadres: moniquebos@veris.nl. Zie Veris Info voor de aantallen en de intake.

LET OP: dit is een speciale prijs!
Natuurlijk kunt u altijd zelf, wanneer u tekort komt tijdens de actieperiode, bij de Sligro de rookworsten bestellen, maar dit zal tegen een hoger bedrag zijn.

Facturatie geschiedt door Veris zodra de rookworsten worden uitgeleverd.

Monique Bos

Monique Bos

Marketingmedewerker at Veris Bouwmaterialengroep
Monique Bos

Labels: