INSTORE MATERIALEN
  • Home
  • Blog
  • Bouwcenter introduceert: de Bouwbecue weken

Bouwcenter introduceert: de Bouwbecue weken

Het is een rare tijd. We worden met de neus op de feiten gedrukt. We moeten verantwoordelijkheid nemen en zijn gewezen op onszelf, ons gezin en … ons thuis! Een beter moment om de Bouwbecue weken te introduceren is er eigenlijk niet.Lekker in de tuin met je gezin, wat familie of een enkele vriend. Met dit weer in het Coronatijdperk kan het nog steeds en steeds weer een beetje meer. Het moment om lekker te BBQ’en. Stuk vlees op de grill, biertje of wijntje erbij en heerlijk in de tuin genieten. Hoe leuk is het dan om BBQ-spullen te winnen? Van 1 juni t/m 31 juli dit jaar kan dat bij elke Bouwcenter met de BOUWBECUE WEKEN!

Al onze afhaalklanten ontvangen een kraskaart bij hun aankoop, even krassen en ze zien direct of ze gewonnen hebben. Ze maken kans op een BBQ want, een gave BBQ bucket, een stoer leren BBQ schort of een tas met BBQ gereedschap. De hoofdprijs is echt een hebbeding om letterlijk van te smullen: een Bouwcenter BBQ barrel.

Elke vestiging ontvangt een promotiepakket en wij communiceren het in de folders van juni en juli, maar ook op de narrowcastingschermen, social media, nieuwsbrief en website.

Helaas voor ons allemaal… medewerkers zijn uitgesloten van deelname.

 

Michel van Slingerland

Michel van Slingerland

Hoofd marketing en e-commerce at Veris Bouwmaterialengroep | Bouwcenter
Michel is binnen Bouwcenter eindverantwoordelijk voor marketing en e-commerce
Michel van Slingerland

Labels:

Michel van Slingerland

Michel is binnen Bouwcenter eindverantwoordelijk voor marketing en e-commerce