INSTORE MATERIALEN

Bouwcenter Lease instore materialen

Bouwcenter Lease instore materialen komen eraan! Volgende week is de introductie op de Bouwcenter Expo en vlak daarna de eerste actie in de folder (Volkswagen Crafter). De website bouwcenterlease.nl gaat op 28 januari live en vanaf donderdag 23-01 wordt instore materiaal (posters en flyers) naar elke Bouwcentervestiging toegestuurd. Je hoeft geen kennis te hebben van auto’s, geïnteresseerde klanten kan je direct doorsturen naar bouwcenterlease.nl of nog liever voor het persoonlijke contact laten bellen naar 030-6869338

Vorige bericht gemist?

Dit is Bouwcenter lease: Bouwcenter Lease is een initiatief van Bouwcenter en Lease.Auto. Ongeveer 70% van het wagenpark in de bouw is een leasebus en met Bouwcenterlease willen wij hier een rol in spelen.

Lease.Auto is een onafhankelijke automotive specialist. Ze hebben kennis van de leasemarkt en ook van de bouwwereld. Samen met de klant stellen zij de meest passende en voordelige auto samen. Dat kan zijn van een kale bus tot een volledige ingerichte, bestickerde bus met stoere velgen. Voor (startende) zzp’ers en grote aannemersbedrijven.

Lease.Auto heeft contacten met alle importeurs en autodealers (distributeurs van de merken zoals Van Mossel en Stern) en zoeken naar de beste deals door deze actief van (rest)partijen af te helpen. De importeurs en dealers hebben veelal een eigen leasetak echter kunnen die niet altijd scherpe aanbiedingen maken van voorraadmodellen en overschotten om teleurstelling en klachten van bestaande afnemers te voorkomen. Daarnaast bundelt Lease.auto volume om scherpe offertes te krijgen. De daadwerkelijke levering van auto’s gaat altijd via de importeur/merkdealer. De leasecontracten worden altijd ondergebracht bij bestaande partijen als bijvoorbeeld Leaseplan.

Lease.Auto zet een dedicated team in voor Bouwcenterlease. Dit team staat klanten te woord en zorgt voor de afwikkeling van alle aanvragen. Gedurende de gehele looptijd van de lease- of financieringsovereenkomst is deze adviseur de persoonlijke assistent van de klant. Of het nu om één auto gaat, of het gehele wagenparkbeheer. De Bouwcentervestigingen worden hier niet mee belast. Wel zal Bouwcenter voor de promotie zorgen. Een “bus van de maand” in de actiekrant, op posters en balieflyers en via de e-mail nieuwsbrief, narrowcasting etc.

Naast de scherpe leaseprijs ontvangt de klant die via Bouwcenterlease least een kadobon van € 250,- te besteden bij een Bouwcenter naar keuze. Een mooi cadeau voor jullie klant en extra omzet.

Erick Henzen

Erick Henzen

Marketingmedewerker at Veris Bouwmaterialengroep
Erick is verantwoordelijk voor de opmaak van de actiekrant en doet daarnaast nog veel werkzaamheden voor offline marketing binnen Bouwcenter.

erickhenzen@veris.nl of 0183 650 130
Erick Henzen

Latest posts by Erick Henzen (see all)

Labels: