INSTORE MATERIALEN
  • Home
  • Blog
  • De nieuwe uitgave van Cirkel: Duurzaam renoveren van de schil

De nieuwe uitgave van Cirkel: Duurzaam renoveren van de schil

Nog maar kortgeleden is hij binnengekomen, de nieuwe editie van Cirkel. De 5e editie al en ook dit keer is het wederom een resultaat om trots op te zijn.

In alle commotie van de afgelopen tijd is het wel duidelijk geworden, de bouw staat onder druk en er moet gezocht worden naar duurzame oplossingen in de sector. Cirkel helpt dit keer met informatie over het duurzaam renoveren van de gebouwschil.

Deze editie

Het is hard nodig om op de juiste manier duurzaam te isoleren, maar hoe doe je dat? In deze editie van Cirkel leggen verschillende, betrokken partijen uit hoe zij dit aanpakken. Ook komt naar voren hoe Bouwcenter een rol speelt in deze sector, wat ondernemers zelf kunnen doen en waar dus de knelpunten liggen.

Diverse onderwerpen uitgelicht

Er is een mooi stuk geschreven over hoe een familie, in samenwerking met Schot Gevelisolatie in Zierikzee, een volledige boerderij energieneutraal wist te krijgen. Bouwcenter Esselink heeft hier een mooie rol in kunnen spelen en het resultaat is dan ook niet mis.

Tamara Vermeulen van Bouwcenter Blauwhoff legt uit hoe zij de voorbeeldrol, ten opzichte van de kleine ondernemers, willen vervullen en wat daar aan gedaan is de afgelopen jaren. Ook is er te lezen over een mooi renovatieproject van Gebr. Janssen van ongeveer 4.000 woningen. Dit is gedaan in samenwerking met Bouwcenter Centen.

Natuurlijk is er nog veel meer te lezen over duurzaam renoveren, inclusief tips, info over regelgevingen en duurzame producten.

Online en offline

De online versie is, voor ieder die geïnteresseerd is in duurzaam bouwen, aan te vragen via deze link. De offline versie van Cirkel is bedoeld om 1-op-1 mee te geven aan die klanten die beter op de hoogte willen zijn van duurzaamheid. Onze vertegenwoordigers kunnen het onder de arm meenemen naar die klanten waarbij duurzaamheid een commercieel onderwerp van gesprek is. Of juist om hen te overtuigen voor Bouwcenter te kiezen waar het gaat om duurzaamheid.

Geef je referentieproject door
Hebben jullie een prachtig referentieproject dat naadloos aansluit op één van deze thema’s? En maken jullie mooie, duurzame stappen? Meld ons dat dan nú via marketing@veris.nl.

Labels:, , , , , , , ,