INSTORE MATERIALEN
klantenpas_bouwbon

Nieuw ontwerp klantenpas en bouwbon

Ook de klantenpas en bouwbon zijn nu in een nieuw jasje gestoken!

Jullie weten inmiddels dat wij de laatste tijd druk bezig zijn geweest met de nieuwe huisstijl van Bouwcenter. Sommigen hebben misschien al uitingen in de nieuwe stijl voorbij zien komen op social media, als advertentie in de krant of in de vorm van een bord langs het sportveld. Mogelijk hangt er wel een poster in de vernieuwde vormgeving in jullie eigen vestiging.

Sinds deze week kunnen we ook de klantenpas en bouwbon toevoegen aan het lijstje. Momenteel liggen de bestanden bij de drukker en kunnen de nieuwe exemplaren elk ogenblik bij ons afgeleverd worden. De voorraad klantenpassen en bouwbonnen in de ‘oude’ stijl die we nu nog in huis hebben, zullen we eerst opmaken om vervolgens de nieuwe uit te leveren.

 

 

Labels:, ,