INSTORE MATERIALEN

Successen Stichting van het Kind

Zoals de meeste van jullie weten werken we óók dit jaar nog samen met Stichting van het Kind. We kijken terug op een prettige samenwerking, waarin we veel hebben gerealiseerd voor kinderen in Nederlandse tehuizen. Van pannakooi tot goedgevulde sportzak.

Plaatsing grote pannakooi 

Samen met Stichting van het Kind is besloten om een grote pannakooi (10 x 6 meter) te plaatsen bij een jeugdzorginstelling in Apeldoorn. Deze kooi biedt ruimte voor verschillende sporten: van voetbal tot basketbal. Een welkome aanvulling op een vrij saai terrein. De jeugdzorginsteling biedt onderdak aan kinderen van 10 -18 jaar, die wegens een onveilige thuissituatie daar verblijven. Verwachting is dat de kooi eind dit jaar wordt opgeleverd.  

Lokaal initiatief

Ook dit jaar heeft Bouwcenter Concordia zich weer ingezet om kinderen in een plaatselijke jeugdzorginstelling in het zonnetje te zetten. Met een succesvolle zomeractie is € 2.500.-. opgehaald onder klanten en medewerkers. Een fantastisch bedrag, dat volledig ten goede komt aan de kinderen.  

Ook een actie ontwikkelen

Wil jij, net als Bouwcenter Concordia, ook een actie op touw zetten voor Stichting van het Kind, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst? En wil jij kinderen in jeugdzorginstelling een hart onder de riem steken? Dan kan dat natuurlijk! Wij helpen je graag bij het bedenken van een actie. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, neem dan vooral contact op met de marketingafdeling via marketing@veris.nl. 

 

Ellis Schrijvers

Ellis Schrijvers

Medewerker online markting at Veris Bouwmaterialengroep
Ellis is contentmedewerker voor het online platform bouwcenter.nl.

ellisschrijvers@veris.nl of 0183 650 136
Ellis Schrijvers

Latest posts by Ellis Schrijvers (see all)

Labels:, , , ,