INSTORE MATERIALEN
  • Home
  • Blog
  • Eerste avond Regiobijeenkomst een groot succes

Eerste avond Regiobijeenkomst een groot succes

Gisteravond, dinsdag 4 september, was de eerste Regiobijeenkomst. Gastheer Richard Schippers van Bouwcenter Schippers ontving een groep van 50 collega’s op zijn vestiging in Dalfsen.De toehoorders kregen een algemene presentatie over de ontwikkelingen en cijfers m.b.t. Veris van Serge de Boer, met uiteraard Bouwcenter als hoofdthema. Michel van Slingerland (ondergetekende) gaf een kijkje in de actuele stand van zaken van marketing. Vervolgens splitste de groep zich op in 3 stations. Bennie Niehoff Werning boeide zijn groep met een update van de vele ontwikkelingen op Showroom gebied, Rudi Kornegoor en Ilse van de Mast gaven een kijkje in de Shopactiviteiten en Ronald Zevenbergen bracht zijn groep op de hoogte van alles rondom de houtcategorie.

Een rondleiding en uitwisseling van gedachten bij een drankje sloten de de avond af. We kijken uit naar minstens zulke succesvolle avonden vanavond in Venlo en volgende week in Beverwijk en Heinenoord. 

Je nog niet aangemeld? Doe dat snel nog bij ilonatemminck@veris.nl 

Vooral voor de avonden op dinsdag 10 september in Beverwijk en woensdag 11 september in Heinenoord hebben een aantal belangrijke namen zich nog niet gemeld!

Meld je aan en mis niks van de ontwikkelingen!

Hieronder een foto-impressie van de eerste avond. 

Michel van Slingerland

Michel van Slingerland

Hoofd marketing en e-commerce at Veris Bouwmaterialengroep | Bouwcenter
Michel is binnen Bouwcenter eindverantwoordelijk voor marketing en e-commerce
Michel van Slingerland

Labels:,

Michel van Slingerland

Michel is binnen Bouwcenter eindverantwoordelijk voor marketing en e-commerce