INSTORE MATERIALEN

Back to work

De bouwvak is nog maar koud van start of er wordt alweer aan werk gedacht. En hoe lekker is het dan om weer te beginnen onder het genot van een koud drankje, een snack en je vakantieverhalen met collega’s te delen?

Wil jij ook een ‘Back to work’ organiseren? En wil je daar een leuke uiting voor hebben? Dan kan dat natuurlijk! In de bijlage vind je een ‘Back to work’ design. Als je zoiets voor jouw eigen vestiging wilt bestellen, neem dan vooral contact op met de marketingafdeling. Voor nu een hele fijne vakantie. 

Ellis Schrijvers

Ellis Schrijvers

Medewerker online markting at Veris Bouwmaterialengroep
Ellis is contentmedewerker voor het online platform bouwcenter.nl.

ellisschrijvers@veris.nl of 0183 650 136
Ellis Schrijvers

Latest posts by Ellis Schrijvers (see all)

Labels:, ,