INSTORE MATERIALEN

Run for KIKA

Bouwcenter Van Hoppe | Centen zetten zich weer in voor Stichting Kinderen Kankervrij! Sponsor jij hun? Of loop je met hun mee?

Zondag 22 september doet Van Hoppe | Centen voor de tweede keer mee aan de Run for Kika in Eindhoven. Het hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij. Een prachtig initiatief voor het goede doel en de teamspirit. Vorig jaar hebben ze een groot team op de been gebracht en een mooi bedrag opgehaald. Dit willen ze dit jaar weer evenaren. Wil je een donatie doen? Graag. Liever zelf meelopen? Nog beter!

Naast het doel om met 150 lopers aan de start te staan willen ze minimaal € 15.000,- voor Kika ophalen! Je kan via de link hieronder een bedrag doneren voor het complete team. 

https://www.runforkika.nl/bouwcenter-van-hoppe-centen

Natuurlijk nodigt Bouwcenter Van Hoppe | Centen jou en je collega’s ook van harte uit mee te rennen. Er is ook een run van 5 km en speciaal voor de kinderen een korte kidsrun! Bouwcenter Van Hoppe | Centen verzorgt en betaalt de inschrijving en geven je een exclusief runningshirt in jouw maat welke je natuurlijk mag houden. Ook zorgen wij voor een volledig verzorgde stand inclusief hapjes en drankjes.

Voor aanmelding als deelnemer zijn de volgende gegevens noodzakelijk, vul deze in voor maandag 8 juli a.s. en stuur dit retour aan ingrid.siebers@bouwcenter.nu. Ingrid verzorgt de inschrijving en alle correspondentie. Met vragen kun je ook bij haar terecht via telefoonnummer 06 51196197.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Emailadres
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • Noodnummer
  • T-shirt maat
  • Afstand volwassenen 5/10 km
  • Kidsrun ja/nee
Serge de Boer

Serge de Boer

Commercieel manager at Veris Bouwmaterialengroep
Serge de Boer

Latest posts by Serge de Boer (see all)

Labels: