INSTORE MATERIALEN

Webinar energiebesparing RVO

Op dinsdag 11 december om 19.00 uur geeft RVO een gratis webinar over Informatieplicht energiebesparing. Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om energie te besparen.

In 2019 verandert deze regelgeving. Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt er een informatieplicht voor inrichtingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken. Met de informatieplicht willen de overheid en het bedrijfsleven energiebesparing versnellen. In het webinar hoort u wat dit voor u gaat betekenen. Een webinar kun je makkelijk thuis volgen vanuit je luie stoel op je pc of tablet. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

Martin Bijleveld

Martin Bijleveld

Manager duurzaam bouwen at Veris Bouwmaterialengroep
Martin is verantwoordelijk voor de uitwerking en implementatie van duurzame projecten binnen Veris.

martinbijleveld@veris.nl of 0183 650 146
Martin Bijleveld

Latest posts by Martin Bijleveld (see all)

Labels:, , ,

Martin Bijleveld

Martin is verantwoordelijk voor de uitwerking en implementatie van duurzame projecten binnen Veris. martinbijleveld@veris.nl of 0183 650 146

Laat een reactie achter